OVER MIJ

Mijn naam is Richard. 

 

Ik ben iemand die de natuurlijke aanleg heeft om dingen in het leven ten volle te ervaren. Bij mij komen dingen eerst gevoelsmatig binnen en daarna kan ik er vaak pas woorden aan geven. Daarom ook kan ik goed naar anderen luisteren. Ik luister een soort van tussen de woorden door. 

 

Ik heb in de modewereld en in de fitness gewerkt en ben nu nog regelmatig actief als instructeur en persoonlijke coach. Ik heb veel kennis van voeding en beweging. Zelf sport ik regelmatig. 

 

Daarnaast ben ik erkend 'Avatar master'. Bij Avatar heb ik geleerd hoe ik mijn aandacht en mijn wil kan richten op de dingen die ik echt belangrijk vind. Hoe ik door het verhogen van mijn eigen energie, het leven voor mezelf en mensen om mij heen, gemakkelijker kan maken. Hoe ik door het visualiseren en doorvoelen van wat ik wil, steeds meer de juiste dingen en mensen op mijn pad krijg.

 

Mijn leven was niet altijd gemakkelijk, maar ik heb ontdekt hoe je daar op een goede manier mee om kunt leren gaan. Daar kan ik je misschien mee van dienst zijn. 

 

Wil je eens van je afpraten? Met iemand delen wat je dwars zit? Hardop uitspreken waarover je twijfelt? Wil je aan de slag met dingen in je leven, maar kom je er zelf niet toe?  

  

Bel of mail me. Of maak gebruik van het contactformulier hieronder.

 


Contactformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.